Vroni stuurt me een paar foto’s door, die hun origine hebben ergens in Engeland. Zoonlief heeft duidelijk aan de confituurpotten gestaan, met eigen harvest. Pas mal, pas mal du tout, lijkt het me. Jammer dat ik er niet zo eens gul mijn vinger kan insteken, om te proeven. Overwinteren wordt ginder duidelijk geen probleem…

Ziet er lekker uit Bart! Mooie oogst trouwens, benijdenswaardig zelfs. Export?

Resultaat Bart

Confituurpotten Bart

Afbeelding 2Afbeelding 1Afbeelding 3

Bart is écht wel professioneel bezig! Kan ik een puntje aan zuigen, een Engels in dit geval, want de oogst is er wel bijzonder rijkelijk. Moet je zien met voor materiaal die mannen daar in de huiskeuken staan hebben… Gosh!

En echte Britse Silver Spoon suiker. Dat kàn niet mislukken op die manier. Joint venture voor invoer van maken?

Afbeelding 2Afbeelding 1Afbeelding 3