Tags

,

Gewoon maar een receptje van de Boerinnenbond hoor (maar nog steeds één van de beste bakboeken, naar mijn bescheiden mening althans). En die flashy papieren cupjes stonden al even in mijn voorraadkast te lonken. Dus waarom ook niet.

Een klassieke quatre quart

  • 4 eieren,
  • 100 gr boter
  • 125 gr tarwebloem (zeven, niet vergeten!!),
  • 200 gr suiker (dit keer bruine rietsuiker gebruikt…)
  • 150 gr amandelpoeder.

Met enige voorzichtigheid en respect voor de volgorde mengen, kloppen, roeren (Thx again, KMix). Amandelschilfers er op – het oog wil ook wat 🙂 Vormpjes voor drie kwart vullen en 30 minuutjes in de oven. Klaar.

Ik zit te bedenken dat een half uur gaan mountain biken best wel lastiger is…. Misschien gezonder, soit. Dié dingen laten we hier op deze blog in het midden, beloofd?

DSCN2757DSCN2770DSCN2777DSCN2790DSCN2792