Tags

,

Het zou kunnen dat het La Toille-blogje inspirerend werkt, of huiselijkheid aanwakkert, of smaakpapillen prikkelt, of enig ondernemerschap in gang zet, of zelfs dat de bescheiden tips and tricks effect hebben… Maar vanavond van vriend Doc Pierre out of the blue een fotootje ontvangen waarbij ik in eerste instantie toch dacht: “lap, concurrentie”. Op grond van de foto ziet het er immers bijzonder geslaagd uit. Meesterlijk vakmanschap dus. In de omgekeerde richting dit keer: Chapeau !

Receptje onbekend. Misschien kan ik het mits enig aandringen toch nog ontfutselen, samen met de bakkersgeheimen, de ingrediënten, de techniciteit, de precisie, de temperatuur van de oven, de stoom, de biga of de poolish.

Hoe dan ook, ik leg de duimen.

Hoewel geen voorafgaandelijke permissie, kon het toch niet laten deze foto even te posten.

Broodjes Doc Pierre

Broodjes Doc Pierre

Smakelijk aan de gelukkige bezitters en fijnproevers!