petitfoursSpeculaasFougasse CendréWinterse VeggieBretoense appeltaartKlaaskoekenPikante tapenadebroodjesSoleilPolenta SeranoKugelhopfOlijvenbrood salieJavanaisHasseltse speculaasAmandel-chocoladeBreugeltaartAmandel-chocolade vlechtenDSC_0100OchtendbroodjesPain de campagneBayeuxBoterkoeken, soezenZuurdesem GerhardChutney stoofpeerYoghurtbrood

SandwichesSpinazie-chorizo-taart

TerracottabroodjescroquemboucheFrangipanebroodjesBreugeltaartpompoensoepjeFranchipane caréAppelgozettenPompoenbroodjesArdens spiraalbroodHoningbriocheSpelt-melkFrachinpaneKarnemelkbroodTweekleurige mokkenCaramelbavaroisdonker granen cacaoNotenmixbroodjesChocoladecake met ganacheMelkbroodAmandel koffiekoekenRich FocacciaTrappisten ficellesRode Pesto en BoursinKoffiekoeken parelsuikerOlijvenbrood met peterselie-pestoLauw slaatje groene aspergesRogge-haverMacadamianotenGeglaceerde Suissencropped-dscn3948.jpgCranberry koffiekoekenKartoffelsalatFocaccia PasenPersilCoppa/PancettaSpeltBroccoli ansjovisVolkoren CadzandSunflowerPour LéonHelmaMeergranen, olijven, kaasZuurdesem roggeBrioche met rozijnenToma en SpeckMeergranen zuurdesemHaver-zemelen met krentenTarwegluten-moutKaasbroodjesMélange NobleBrioche ArdenneBasic chocolate chipCanapéKoffiekoeken Kerst

Chocolade rozijnen

Bretoens zanddeeg

Groot Volkoren

Coco Simple

Tarwe-rogge

Perentaart

Kastanje batard

Simpele appeltaart

appeltaart

Frederik's rozijnenbrood

Brood van de bakker

Appel-citroencakeKoffiekoeken Kerst

Rucola-broccoli-puree

Panforte

Nectarine cake

Chocoladebroodjes

Melkbrood

Crèmekoeke

Kaneelbrood