Contact

Hallo,

Ik ben Danny en ik vind het knoddig en lollig en bovenal super gezellig om met dit blog op een modeste manier bezig te zijn, net zoals de huiselijke keuken mijn domein is, waar ik me kiplekker kan voelen. Zoals gezegd, hoeft allemaal niet veel voor te stellen, gewoon wat gerechtjes, of broden en broodjes (véél!!) of taarten, koekjes, quiches… allemaal grotendeels uit de oven met onder andere de bedoeling de bezoeker te verrassen, inspireren en wie weet zelfs bekoren.

blogging

En meteen wat ervaringen en receptjes uit het huiskamerbestaan delen, er wat over nadenken, soms een klein verhaaltje vertellen om de huiselijk sfeer er in te houden, waarom ook niet. Geen wereldschokkend nieuws of ingrijpende gebeurtenissen dus, al kan ik een geslaagd olijvenbroodje wel eens breaking news vinden 😉 Of zandkoekjes Doudou. Of….

Contact? Een idee? Een opmerking? Commentaar? Zin in een broodje? Een recept uitwisselen? Foto’s doorsturen om de lezers het water in de mond te doen krijgen? Zeker doen! “Volgen” kan ook. Dat doe je gewoon door onderaan rechts op je pagina op “volg+” te klikken. Even je mailadres invullen (de rest laat je maar zo, tenzij je zelf een blog wil aanmaken…) en dan krijg je een berichtje in je mailbox telkens er wat nieuws gepost wordt. Of een keer in de week, of helemaal niet, zoals je zelf verkiest. Hoe meer “volgers” hoe “breder” het blogje wordt, en da’s natuurlijk leuk voor de auteur in kwestie. Dus zou fijn zijn (alvast bedankt op voorhand 🙂 Maar als je het geen leuk idee vindt, moet je het niet doen natuurlijk. Vrijheid, blijheid!

Rechtstreeks mailen kan naar danny.vandekerckhove@skynet.be Het mailadres via dit blog is dannyvandekerckhove@me.com (dat hoort zo voor een echte Mac-adept)

Een contactformulier dus, daar hadden we het over en zo hoort dat:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s